Monday, June 8, 2015

Терміновий викуп автомобіля

На сьогоднішній день викуп авто можна зробити зовсім недорого, швидко і зручно. Вам потрібно оперативно продати автомобіль в жалюгідному стані?
Наша компанія "Автовыкуп Киев" придбає авто в будь-якому стані - битий, зруйнований або обгорілий. Ви більше ніде не зможете продати машину після аварії за тією ціною, яку ми вам зможемо запропонувати. Наша компанія потребує купівлі використаних і битих автомобілів, які не просто відремонтувати. Ще ми займаємося авто викупом будь-яких іномарок не залежно від року їх випуску, стану, і моделі, і також автомобілів нашого виробництва, які вже зійшли з конвеєра не пізніше 1990 року.
 Якщо ви потрапили в ДТП і ваша машина вже не підлягає ремонту, то знайте, навіть її можна продати. Звернувшись до нас, ви отримаєте гроші навіть за такої "неліквід". Тому послуга викуп автомобіля буде дуже вигідною для вас. Якщо страхова компанія дає вам можливість викупити автомобіль, що пройшов ДТП, то не поспішайте погоджуватися на цю угоду. «Страховики» заплатять зовсім не багато чим можемо дати вам ми. Тому що ми зацікавлені у викупі автомобіля в будь-якому стані, а для страхової компанії це вторинне явище їх діяльності. Ми готові заплатити вам достатньо за ваше бите авто і цим самим, позбавимо вас від багатьох турбот. Звертайтеся! Зовсім не важливо, в якому стані ваша машина. Ми оцінимо її і придбаємо за вигідною для обох сторін ціною. Заявку на викуп авто ви можете залишити на нашому сайті або зателефонувавши нам. Дистанційно ми назвемо вам орієнтовну ціну, яку готові заплатити. Точну оцінку автомобіля ви можете дізнатися після приїзду фахівця, тому що без огляду машини озвучити її неможливо. Звертаючись до нас, ви зможете отримати повну консультацію з питань продажу автомобілів в неліквідному стані, або вживаного авто з актуальною ціною. 

 Терміновий викуп автомобіля 

 Терміновий викуп автомобіля – це послуга, яка дозволяє вам продати свою машину в короткі терміни і на найвигідніших умовах. Ця послуга є більш прийнятним для власників машин, які хочуть їх продати або обміняти на нову машину, так як вони швидше отримують готівку. Ми не купуємо авто, які мають юридичні проблеми, приміром, машини в угоні або ті, які не зареєстровані на території України офіційно. Зателефонувавши нам за телефонами, які ви бачите на сайті або надіславши заявку на електронну пошту, ви повідомляєте дані машини: марку, модель, рік виготовлення, комплектація та інше. 

 Співробітник за оцінкою автомобілів постарається якомога швидше повідомити вам орієнтовну вартість, яку ми зможемо для вас запропонувати. Якщо зазначена сума вас влаштує, ми викупимо ваш автомобіль у день звернення.