Tuesday, January 5, 2021

E te manaʻo

E te manaʻo e faʻatonutonu uma mea faigata a le kuka? E tele auala e faia ai lenei: avea ma tagata aʻoga aoga i luga o le initaneti kuka, kuka ma kuka i le Zoom, pe toe iloilo fua mai a latou blog blog lautele. Na matou filifilia le mea sili, i la matou taofi, sapalai o mea e pamuina ai au taleni kuka.

Vasega i luga ole laiga ma vasega o matata

I uluaʻi vaiaso lava o le pulega a le "aiga" i le aʻoga sili lea ona tele i le atunuʻu i aso nei, na latou manatu ai pe faʻapefea ona faʻaauau le aʻoaʻoina o le kukaina o ipu eseese ma na o le fiafia. Na latou mafaufau foʻi e uiga ia i latou o loʻo fiainu i le poto faʻaleoleo. E tolu ituaiga o gaioiga i luga ole laiga: vasega aʻoaʻoina ma tagata taʻutaʻua lauiloa ma faiaʻoga o le aʻoga (e iai foi mo tamaiti), o se potu aʻoaʻo atoa ma se faleaʻoga pulega pulega. Mo nisi vasega vasega, oe mafai ona okaina le kilivaina o oloa e te manaʻomia. Ina ia mafai ona auai i le toleniga, oe na o le manaʻomia le alu i le 'upega tafaʻilagi, filifili se mea na tupu ma totogi. O vasega uma e faia i le Zoom.

'Upega tafaʻilagi a le Aʻoga Novikov

https://courses.sfcollege.edu/eportfolios/13508/entries/99190/files/F6fn5m8FI2iKuGbys4VJcFHHZmk8Snb76cAInqfR
https://courses.sfcollege.edu/eportfolios/13508/entries/99190/files/f1bV7DBeDI4frZIMZcOxgwsASjyCtMw3P7l5VTgZ
https://courses.sfcollege.edu/eportfolios/13508/entries/99190/files/7NCRnMngIMOQ34vCejOERmiX3BJv0L9nwyVhBPo4
https://unsplash.com/@seteales
https://unsplash.com/@nesabymakers

Aoga i luga ole laiga o falaoa tao
Bakers Anton (tuʻu falaoa i faleʻaiga Severyane, Ugolek, Pinch ma isi) ma Natalya Kornyshovs aʻoaʻo le tomai o le faia o falaoa mata i le tulaga o webinars - e tele polokalame faʻataʻitaʻi. I le taimi nei, i le ala, ua latou faia se 50% pau i luga o vasega.